Вратарят Роберт Санчес в момента не е в плановете на

...
Вратарят Роберт Санчес в момента не е в плановете на
Коментари Харесай

Де Дзерби потвърди: Робърт Санчес реши да не играе срещу Арсенал

Вратарят Роберт Санчес сега не е в проектите на Брайтън, тъй като това е неговото предпочитание, съобщи мениджърът на британския клуб Роберто де Дзерби. Стражът още веднъж не игра при триумфа за " чайките " с 3:0 против Арсенал предходната неделя. Джейсън Стийл игра на мястото на 25-годишния испански национал при триумфа против лондончани. 
 Брайтън постави мъчителен завършек на фантазиите на Арсенал, Ман Сити е на две точки от отбраната на купата Брайтън постави мъчителен завършек на фантазиите на Арсенал, Ман Сити е на две точки от отбраната на купата
" Говорихме с него преди дуела против Арсенал и взехме решение, че е най-добре той да си остане вкъщи. Роберт имаше последната дума, не аз или управлението на клуба ", съобщи Де Дзерби пред медиите, представен от Ройтерс. Брайтън се намира на шесто място в класирането във Висшата лига, а на 18 май ще играе като посетител против Нюкасъл. Санчес игра единствено в дуелите в шампионата за купата на Футболната асоциация през последните близо три месеца. Роберто де Дзерби удостовери, че британският клуб ще притегли халфа Махмуд Дахуд от Борусия Дортмунд, чийто контракт изтича през лятото.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР