Вратарят на Ювентус Матия Перин, който в момента е преотстъпен

...
Вратарят на Ювентус Матия Перин, който в момента е преотстъпен
Коментари Харесай

Вратар на Юве: Роналдо винаги е готов да помогне

Вратарят на Ювентус Матия Перин, който сега е преотстъпен на Дженоа, съобщи, че звездата на „ Старата госпожа “ Кристиано Роналдо не е нахален и постоянно е подготвен да помогне на всекиго. Стражът записа 3 сухи мрежи в 9 мача, откогато се завърна в тима на „ грифоните “. Перин се трансформира в трети избор на Маурицио Сари в Ювентус и реши да търси другаде предизвикателство, като бе на косъм от това да мина в португалския Бенфика.

„ Роналдо не е нахален. През лятото, когато щях да подпиша за Бенфика, което не се случи, той ми оказа помощ да си намеря къща в Лисабон. Каза ми, че съм направил прелестен избор и се изрече много ласкаво за мен. В съблекалнята постоянно е подготвен да помогне на всички. Наистина е топ състезател “, съобщи Перин в Инстаграм пред някогашния вратар на Дженоа Роберто Стило.

#Genoa goalkeeper Matteo Perin says #Juventus talisman Cristiano Ronaldo ‘is not arrogant’ and ‘a true top player, always there for everyone’. #CR7 #SerieA #Benficahttps://t.co/eTKQwxKSaI pic.twitter.com/fsMPTS4VkN
— footballitalia (@footballitalia) May 6, 2020 ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР