Вратарят на Йени Малатияспор Еюп Тюркаслан е останал под руините

...
Вратарят на Йени Малатияспор Еюп Тюркаслан е останал под руините
Коментари Харесай

Още един футболист е затрупан под сграда след земетресението в Турция

Вратарят на Йени Малатияспор Еюп Тюркаслан е останал под руините на рухнала постройка след опустошителното земетресение в Турция. От клуба оповестиха, че към този момент нямат връзка със състезателя си. Според информацията брачната половинка на стража е извадена по отломките, като избавителни екипи не престават търсенето на хора от падналата постройка.
 Легендата Волкан Демирел през сълзи след ужаса в Турция: Моля, помогнете ни Легендата Волкан Демирел през сълзи след ужаса в Турция: Моля, помогнете ни
Двама футболисти на Хатайспор също са в неопределеност и се счита, че са под руини. Кристиан Атсу и Енур Ергюн, както и спортният шеф Танер Савут евентуално са попаднали в клопката на разрушенията.
 Бивш състезател на Челси и Нюкасъл е измежду затрупаните в Турция Бивш състезател на Челси и Нюкасъл е измежду затрупаните в Турция
Тази нощ трус с магнитуд 7.8 по скалата на Рихтер удари региона на Газиантеп, а през днешния ден по обяд последва още един доста мощен - 7.5. Това е най-силното земетресение в страната за последните 100 години, макар че южната ни съседка е мощно сеизмична зона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР