Вратарят на Сепси Роланд Никзули коментира двубоя с ЦСКА на

...
Вратарят на Сепси Роланд Никзули коментира двубоя с ЦСКА на
Коментари Харесай

Вратарят на Сепси: Феновете на ЦСКА са невероятни, само в Рапид съм виждал такава атмосфера

Вратарят на Сепси Роланд Никзули разяснява дуела с ЦСКА на стадион " Българска войска " за " ProSport " след първия мач от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите, извоюван с 2:0 от румънците.

" Беше сложен мач. Феновете на ЦСКА са невероятни. Атмосферата беше невероятна. Само в Рапид (Букурещ) съм виждал такава атмосфера. Нашите последователи също се чуваха от време на време и фактът, че пристигнаха толкоз надалеч за нас, ни окуражи. Изиграхме съвършен мач от тактическа позиция. Реваншът ще е доста сложен ", стартира той.
 Фактите приказват - ЦСКА бие най-често при Ел Маестро
Фактите приказват - ЦСКА бие най-често при Ел Маестро

Има максимален % победи приблизително на мач

" Не знам дали мечтаехме за победа, само че се подготвихме за мача доста добре, искахме добър резултат и когато работиш, могат да се случат красиви неща. Това беше единствено първото полувреме. Второто полувреме ще бъде в Сфънту Георге. Ще бъде доста по-труден мач от първия. Усетиха нашето равнище и ще дойдат с упоритостта да ни окажат напън ", продължи Никзули.

" Стадионът е доста остарял. В Румъния няма такива игрища в Първа лига. Подобно нещо не сме виждали от години. Очаквах доста по-добри условия от най-успешния тим в България. Старо, мухлясало, като през комунизма... ", съобщи той във връзка с стадион " Българска войска ".

Никзули бе запитан и за грешките на сътрудника си Густаво Бусато: " Не желая да приказвам за други вратари. Може да се случи на всекиго и това не е прелестно. И аз съм минавал през такива моменти. "

Вратарят на Сепси отговори и на въпрос къде щеше да се класира ЦСКА в румънското състезание: " Щеше да играе в плейофите. Трансферът на нападателя (б.р. - Матиас Фаетон) приказва доста. В Румъния не се е случвало да бъде взет нападател за 2 милиона евро през последните години. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР