Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа получи нова контузия на

...
Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа получи нова контузия на
Коментари Харесай

Куртоа пак с контузия, разплака се

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа получи нова травма на днешната подготовка на отбора. Белгиецът напусна заниманието със сълзи на очи. Стражът не е играл за “белите ” през този сезон, откакто получи тежка травма в коляното през лятото.

Той възобнови тренировки преди няколко дни и се очакваше да се завърне на терена след паузата за мачовете на националните тимове.

Шансовете му да играе още веднъж този сезон към този момент са минимални, откакто на днешното занятие Куртоа получи нова контузия в коляното. От клуба прецизираха, че травмата е друга от тази, от която се възстановяваше до момента.

“След направени проби през днешния ден се откри, че нашият състезател Тибо Куртоа има разкъсване на вътрешен менискус на дясното коляно. Контузията бе получена на днешната подготовка ”, се споделя в изказването на Реал.

След прегледите се е схванало, че контузията не е толкоз сериозна, като предходната, само че се чака той да отсъства нови шест седмици. Това значи вероятно завръщане на терена най-рано при започване на май.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР