Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума бе забъркан в

...
Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума бе забъркан в
Коментари Харесай

Забъркаха Донарума в скандал дни преди ПСЖ - Байерн

Вратарят на Пари Сен Жермен Джанлуиджи Донарума бе заплетен в скандал, оповестява пресата във Франция. В формалния “Туитър ” на играча бе оповестен туит, който гласеше “три точки в джоба ” дружно със фотоси на Матаис де Лихт и други играчи на Байерн, явно щастлив от успеха на баварците над Вофсбург. Това разгневи част от почитателите на парижани, които одобриха жеста най-малкото като некоректен към личния клуб на Донарума, които на 14 февруари ще се изправи точно против Байерн в първи осминафинален конфликт в Шампионската лига. 

Малко по-късно обявата бе изтрита, само че скрийншоти от нея останаха в мрежата. Донарума и Де Лихт имат общ сътрудник в лицето на Рафаела Пимента, която наследи наследството на починалия към този момент Мино Райола, а пресата във Франция подозира, че това е неточност не персонално на вратаря, а на индивида, който се грижи за формалните сметки на играчите в цялата мениджърска организация.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР