Вратарят на националния отбор Николай Михайлов изрази увереност по време

...
Вратарят на националния отбор Николай Михайлов изрази увереност по време
Коментари Харесай

Ники Михайлов уверен: Готови сме за Франция!

Вратарят на националния тим Николай Михайлов изрази убеденост по време на конференцията преди утрешната контрола със международния първенец Франция в Париж. Според него отборът израства малко по малко и няма какво да губи против " петлите ".

" Изиграхме 2 мача. Представихме се на положително равнище. Имахме дебютанти. Вижда се, че се сменя кръвта в тима. Направихме добра сплав от играчи. Нещата малко по малко се получават. Не стават с магическа пръчка. Играем с любимеца за купата на европейското. Няма смисъл да ги разясняваме и какъв брой коства всеки. Аз и моите сътрудници ще имаме много работа. Подготвени сме. Не може да няма физическа и психическа отмалялост. Утре би трябвало да стане футболен празник ", показа той.

" Не виждам какво може да губим. Знаем къде се намираме. Няма смисъл да вършим гръмки изявления. Мога да кажа, че момчетата са подготвени, ще бъдем нападателни и компактни. Ще опитаме да създадем сложна вечер за техния тим. Не сме пристигнали да падаме с разлика ", добави още стражът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР