Вратарят на националния отбор на България и Омония Никозия -

...
Вратарят на националния отбор на България и Омония Никозия -
Коментари Харесай

Ники Михайлов: Пречат ми да се върна в Левски, ще видите какво ще прави Лудогорец

Вратарят на националния тим на България и Омония Никозия - Николай Михайлов, съобщи пред Sportal.bg и Sportal TV, че има хора, които вършат всичко допустимо той да не се върне в Левски.

" Не съм бил покрай Левски. Имах един диалог, само че постоянно има спекулации, което не ми харесва. Имах диалог със Спас Русев в края на август, където коментирахме общи неща за моето завръщане. 24 часа по-късно разбрах, че нямам място в България, защото излязоха 36 хиляди неистини и настроения за мен и моята фамилия.

Левски в никакъв случай няма да бъде затворена страница за мен. С Левски нямах проблем, просто дадени хора желаеха да ми попречат. Никога не сме конкретизирали суми, а излезе какъв брой ще ми бъде заплатата. Това бяха цялостни неистини. Това значи, че при първия слаб мач, ще стартират да ме атакуват. Историята ще се повтори, а моето име и моето семейство е на пхърво място. Знам кои са тези хора, които желаят да ми пречат ", съобщи Михайлов.

" Левски направи добра година, само че доста мъчно някой може да доближи Лудогорец с този притежател и тази организация. Да не забравяме какъв брой тежки мача изигра Лудогорец в Европа. Ще видите от февруари какво ще прави Лудогорец в Първа лига. Те имат играчи на топ равнище и ще основат големи проблеми на Милан ", добави националният пазач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР