Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос даде интервю за изданието

...
Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос даде интервю за изданието
Коментари Харесай

Ренан: Правя упражнения и играя футбол с децата си, но това не е същото

Вратарят на Лудогорец Ренан дос Сантос даде изявление за изданието fogaonet.com, в което описа за карантината в България и по какъв начин той и фамилията му се оправят с нея.
 Ренан на прага на изхода от Лудогорец " Повечето от случаите на ковид в България са в София. Тук при нас в Разград вирусът даже не е пристигнал. Ние се грижим за себе си съгласно всички правила за карантината. Радваме се, че вируса го няма в Разград. Да се прибера в Бразилия с моето семейство е нещо, което ми мина през мозъка. Но тук сме в сигурност. Ако тръгнем на път в този момент, ще е много рискова и комплицирано ", съобщи Ренан.

" От клуба са в непрестанен контакт с нас играчите и ни дават задания за тренировки вкъщи. Но за вратари, тези тренировки са малко по-сложни. Правя си упражненията и играя футбол с децата си, само че това не е същото ", добави бразилецът.

" Постигнах съществени триумфи тук. Тук футболът има доста разнообразни характерности от този в Бразилия. Най-трудното е културната акомодация. След като съумях да се преборя с езика, климата, нещата са доста по-спокойни. Тук всички ме посрещнаха доста добре и са доста положителни и професионално настроени ", приключи Ренан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР