Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев говори преди днешния двубой с

...
Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев говори преди днешния двубой с
Коментари Харесай

Пламен Илиев: Не бях стъпвал на Герена четири години

Вратарят на Лудогорец Пламен Илиев приказва преди днешния дуел с Левски, който ще се състои на стадион " Васил Левски ". Бившият състезател на " сините " призна, че не е бил стъпвал на " Георги Аспарухов " цели четири години, преди последния дуел на първенците там.

" Лудогорец несъмнено беше най-хубавото решение за мен. Наистина съм благополучен, че ме потърсиха и в този момент съм част от този клуб. Бях признат сносно. С българите се познавам, също и с румънците, защото в годините ми в Румъния научих езика и те също ме одобриха сносно. Срещата с Левски мина изцяло обикновено за мен, не е имало провокации нито от почитателите, нито от моя страна. Върнах се на " Герена " за първи път от четири години. Не бях стъпвал там толкоз време ", сподели Илиев пред " бТВ "

" Смятам, че Лудогорец превъзхожда останалите тимове. Не знам какви проблеми има в Левски, те си ги знаят най-добре. Имат ново управление, сигурно се вършат проекти за бъдещето, само че те си знаят най-добре. Не мога да влизам в детайлности, а и не е моя работа да разясня различен тим. Гледам да си правя моята работа в Лудогорец. За мен това е най-важно. Стойчо Стоев е извънредно балансиран и спокоен човек. Внася, най-малко съгласно мен, нужното успокоение в клуба. В това отношение не считам, че се е трансформирал толкоз доста през годините, откогато работихме в Левски. Правим всичко допустимо, с цел да се завърна по-скоро на терена. Всичко върви обикновено, дори по-бързо от предстоящото ", добави стражът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР