Вратарят на Левски Николай Михайлов и половинката му Николета Лозанова

...
Вратарят на Левски Николай Михайлов и половинката му Николета Лозанова
Коментари Харесай

Далеч от студа: Николета и Ники избягаха на Сейшелите

Вратарят на Левски Николай Михайлов и половинката му Николета Лозанова избягаха от студа в България.

За следващ път стражът и плеймейтката се насочиха към другоземен остров, като този път изневерите на Малдивите и избраха Сейшелите.

Лозанова не стопира да споделят фрагменти от ваканцията с вратаря. Те са настанени в независима вила посред природата с аспект към океана. Разполагат с частен басейн на терасата пред спалнята. Около тях се разхождат костенурки. Всъщност комплексът, в който са отседнали, е прочут като екологичното украшение на Сейшелите.

Николета и вратарят споделят ваканцията с дъщерята на плеймейтката – Никол. Тримата се забавляват дружно на плажа. Михайлов се грижи за дребната, до момента в който майка й се отдава на СПА капризи.

Двойката в никакъв случай не се е скъпила за почивките си и в този момент се е изръсила над 20 бона за ваканцията. Само една нощувка във вила с 2 спални, най-малките вероятни излиза 3200 лева на вечер. Сумата набъбва още, имайки поради, че тримата си стигнали до комплекса с частен хеликоптер. Николета показа по какъв начин пътува в  него, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР