Вратарят на Крумовград Янко Георгиев бе избран за играч номер

...
Вратарят на Крумовград Янко Георгиев бе избран за играч номер
Коментари Харесай

Янко Георгиев: Искаме да сме отбор, с който всеки да се съобразява

Вратарят на Крумовград Янко Георгиев бе определен за състезател номер 1 на първия кръг в efbet Лига. Стражът бе с основен принос за триумфа на своя тим над Лудогорец с 3:1, като направи някои блестящи спасявания и не разреши на " орлите " да си тръгнат с точки от " Коматево ".

" Благодаря на всички, които са дали своят вот за мен да печеля тази премия. Аз не започнах кариерата си като вратар, бях полеви състезател, само че с времето се озовах на вратата. Чувствам се добре. По време на диалога с управлението ми споделиха какви упоритости имат и по какъв начин желае да наподобява планът. Това ме притегли. Усещам и сигурност тук, която ми харесва ", стартира Георгиев.

" Това, че ще живеем и упражняваме в Пловдив, сигурно повлия на доста от футболистите. Ръководството има и план за стадион в Крумовград. Надявам се, че това ще бъде и основа за привличането на положителни играчи в идващ стадий. Знаете качествата на Макенджиев. Не е нужно аз да приказвам за него, конкуренцията е на доста високо равнище ", продължи той.

" Срещу ЦСКА стояхме добре на терена, имаше страдание след края на мача, можехме най-малко с точка да си тръгнем, въпреки и да ни липсваха многото голови положения. Във всеки мач излизаме да победим. Дано реализираме положителни резултати и печелим срещите си ", прибавя вратарят на Крумовград.

" Нашата цел не е единствено да се задържим в елита, само че и да реализираме повече от това. Искаме да създадем добър тим, с който всеки да се преценява. Не съм първа младост, само че съм умел и се усещам добре. Вярвам в опита. Дано съм жив и здрав, и да играя добре. Ще забележим още какъв брой ще играя, не мога да кажа в този момент ", приключи Янко Георгиев.

Повече може да видите във видеото!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР