Вратарят на ФК ЦСКА 1948 записа отличен дебют за България

...
Вратарят на ФК ЦСКА 1948 записа отличен дебют за България
Коментари Харесай

Наумов: За мен винаги е чест да играя за националния отбор

Вратарят на ФК ЦСКА 1948 записа отличен дебют за България и резервира суха мрежата си при равенството на " лъвовете " 0:0 като посетител в международната подготовка против Северна Ирландия в края на март.

Стражът е втори капитан в състава на Росен Кирилов. Ето какво показа той пред клубната телевизия на " алените ":
 Историческо достижение за Наумов
Историческо достижение за Наумов

Солиден дебют за младока

" За мен постоянно е чест да играя за националния тим, както до момента съм играл във всички младежки обединения, в младежкия народен тим, където бях капитан. Следващата стъпка за мен беше мъжкият народен тим, тъй че се веселя, че съумях да дебютирам и то със суха мрежа. "

" Адаптирах се бързо в тима. Познавам се с множеството момче. Бързо се приспособих и към условията на старши треньора Ясен Петров. В мача се усети, че тимът на Северна Ирландия бе сносно квалифициран физически - доста здрави момчета. Както се видя в края, можеше и да спечелим мача, само че значимото за мен е, че резервирах суха мрежа ", съобщи той.
 Даниел Наумов: Труден мач против здрав съперник
Даниел Наумов: Труден мач против здрав съперник

" Радвам се, че резервирах мрежата суха "

За интереса от други клубове:

" В момента съм концентриран напълно към подготовката ми и мачовете с ЦСКА 1948, тъй че когато пристигна този миг, ще седнем с управлението и ще разясняваме. "

" Със своята политика клубът се пробва да притегля и да постанова млади футболисти, тъй че когато тези млади играчи са в един тим от efbet Лига, е обикновено и да привлекат вниманието на Александър Димитров, както и на Ангел Стойков ", приключи Наумов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР