Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген, който е и национал

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген, който е и национал
Коментари Харесай

Тер Стеген: Нойер трябва да пази на Световното, не аз

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген, който е и национал на Германия, съобщи в изявление пред ESPN, че не би трябвало да е титуляр на Световното състезание в Русия това лято за сметка на Мануел Нойер.

Запитан дали заслужава да е на вратата за немския отбор на Мондиала, имайки поради травмата на Нойер, стражът отговоря: “Не, сигурно не би трябвало да съм аз. Когато се завърне, той ще е нашият №1 и заслужава огромно почитание. Мисля, че всички ние се опитваме да му помогнем да е в най-хубавата си форма, защото това е екипен спорт. Искаме Бундестимът да е сполучлив и по тази причина постоянно поддържаме съотборниците си”.

" When he comes back, he is the No. 1, he deserves a lot of respect and I think all of us are trying to help him... https://t.co/Jz57Vi2tXX
— Muhamad Mazhar (@Mazharism_) February 18, 2018
Тер Стеген съобщи още, че не следи играта на останалите вратари. “Питали са ме дали проследявам Тибо Куртоа. Аз не виждам доста Премиър лийг, нито вратарите там. Гледам репортажи, което е най-малкото, което мога да направя, само че играем на всеки три-четири дни и фокусът ми би трябвало да е върху мен самия и какво вършим ние”, добави някогашният пазач на Борусия (Мьонхенгладбах).

Той не гледа другите вратари, защото не се състезава с тях. Вместо това следи нападателите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР