Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген даде интервю пред “Кикер.

...
Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген даде интервю пред “Кикер.
Коментари Харесай

Тер Стеген пожела бързо възстановяване на Нойер, но иска да е новият титулярен вратар на Бундестима

Вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген даде изявление пред “Кикер ”. В него той пожела бързо възобновяване на съперника си Мануел Нойер, само че акцентира, че задачата му ще бъде да го измести на вратата на Германия.

Тер Стеген, който има досега 30 мача за Бундестима и пази при извоюваната Купа на Конфедерациите през 2017 година, е запаса на Нойер от 2010 година насам. Но сега обстановката наподобява друга, защото Нойер е със сериозна травма и няма да се върне на терена до лятото.

" Надявам се, че ще има добър шанс при рехабилитацията и ще се върне доста по-силен. Това е нещото, което му искам от персонална позиция, само че също по този начин и като футболист и сътрудник ", съобщи Тер Стеген пред днешното издание на спортното списание “Кикер ”.

Но в това време стражът на Барселона желае да употребява отсъствието на Нойер, с цел да се показа мощно за клуба и страната и да стане новият титулярен вратар. И признава, че Европейското състезание вкъщи следващата година е неговата цел номер 1.

“Разбира се, че това е моята цел! Искам да бъда значим състезател за националния тим, също по този начин. Точно по тази причина е значимо да се показва на високо равнище и в Барселона, и в националния тим ", съобщи още стражът в изявлението.
 Трябва да проучваме грешките си, прикани Тер Стеген Трябва да проучваме грешките си, прикани Тер Стеген
Така се обрисуват най-малко четири мача за Германия без Нойер през март и юни. Тер Стеген чака да бъде на вратата в контролите през месец март против Перу и Белгия, само че пък Кевин Трап от Айнтрахт (Франкфурт) също се надява да запише минути. И двамата бяха в ролята на запаси на капитана на Мондиала в Катар, където Германия още веднъж завърши в предварителната група.

" Вярвам, че представянето ми е вярно в последните години. Узрях за мачовете в националния тим и по този начин считам, че съм подготвен за идната стъпка ", приключи стражът на каталонците.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР