Вратарят на Аякс Андре Онана потвърди своето намерение да напусне

...
Вратарят на Аякс Андре Онана потвърди своето намерение да напусне
Коментари Харесай

Онана потвърди, че напуска Аякс

Вратарят на Аякс Андре Онана удостовери своето желание да напусне клуба от Амстердам по време на идния трансферен прозорец.

В продължение на месеци пресата спекулираше с бъдещето на Онава и го свързваше с трансфер в Англия, където кандидати за него са Челси и Тотнъм.

Тези дни стана ясно, че претендент за 24-годишния футболист е и Барселона, който е предложил трима свои футболисти – Нето, Карлес Аленя, Рики Пуч или Алекс Коядо.

“Не ме разбирайте погрешно, доста съм благополучен в Аякс и съм доста признателен на този клуб. Проведох забележителни пет години тук, само че в този момент настана време да направя последваща стъпка. Договорихме се за това предходната година. Засега не знам какво ще се случи, само че моите упоритости и планове са ясни ”, съобщи Онана пред AD. Той е ученик на камерунската академия на Самуел Ето`о. През 2010 година Онана попадна в системата на Барселона, само че не е играл за първия отбор на каталунците. С Аякс стана първенец на Нидерландия, завоюва Купата и Суперкупата на страната и също по този начин влезе във край на Лига Европа и полуфинал на Шампионската лига. Преди преустановяването на нидерландското състезание Онана игра в 24 мача, в 8 от които не позволи нито един гол. Други кандидати за него са Челси и Пари Сен Жермен. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР