Вратарят на Арсенал и Англия Арън Рамсдейл подкрепи Хари Магуайър

...
Вратарят на Арсенал и Англия Арън Рамсдейл подкрепи Хари Магуайър
Коментари Харесай

Рамсдейл за автогола на Магуайър: Беше лош късмет, Хари искаше да направи правилното нещо

Вратарят на Арсенал и Англия Арън Рамсдейл поддържа Хари Магуайър след автогола му против Шотландия.

Бранителят влезе като запаса при започване на второто полувреме на приятелския мач на Англия като посетител с Шотландия (3:1). Феновете на домакините започнаха да го предизвикат, издавайки разнообразни звуци, подсказващи идна неточност. В 67-ата минута Магуайър прати топката в личната си врата, пробвайки се да пресече центрирането на шотландците.
 Саутгейт отбрани Магуайър: Той е топ състезател и ние сме с него
Саутгейт отбрани Магуайър: Той е топ състезател и ние сме с него

Футболистът от дълго време е прицел на почитателите, като нощес тези на домакините приветстваха иронично всеки негов пас, откакто влезе на терена на почивката

" В някои връзки мога да му съчувствам, тъй като бях от другата страна на Висшата лига, борех се и изпадах два пъти. Когато към вас има навалица, специалисти и почитатели, все едно сте под микроскоп. Всеки дребен подробност се проучва.

Ако той играеше всяка седмица (в Манчестър Юнайтед) или в случай че нямаше целия този звук към него, тогава в случай че си вкара автогол, това щеше да остане неусетно. Той се опита да направи вярното нещо, да ритне топката, само че тя попадна във вратата. Това е неприятен шанс.
 Селекционерът на Шотландия за Магуайър: Никога не бих го взел в моя тим!
Селекционерът на Шотландия за Магуайър: Никога не бих го взел в моя тим!

Шотландският треньор направи изказване, което се популяризира стремително в обществените мрежи

Но в този момент, поради ситуацията му, хората подвигат звук: " Той не би трябвало да играе, той не би трябвало да е тук. " Но Хари Магуайър, както видяхме през последните няколко години с Англия, е един от най-хубавите ни бранители. Той е душевен мощен, има прелестно семейство и среда и знае за качествата си. Той постоянно е опасност в наказателното поле при общоприети положения, той знае, че може да се пази и знае, че е водач ", сподели вратарят на Арсенал и Англия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР