Вратарят Давид де Хеа изрази желанието си да остане в

...
Вратарят Давид де Хеа изрази желанието си да остане в
Коментари Харесай

Де Хеа иска да остане в Манчестър Юнайтед до края на кариерата си

Вратарят Давид де Хеа изрази желанието си да остане в Манчестър Юнайтед до края на кариерата си на фона на продължаващите диалози по новия му контракт. Настоящият договор на 32-годишния испански пазач изтича в края на сезона, а британският клуб има алтернатива за удължаването му с една година. Двете страни обаче договарят за по-дълъг период на новия контракт.
 Манчестър Юнайтед записа четвърта поредна победа и гледа самоуверено към челните места Манчестър Юнайтед записа четвърта поредна победа и гледа самоуверено към челните места
 „ Спокоен съм “, съобщи Де Хеа на въпрос за обстановката към договора му с „ алените дяволи “. „ Концентриран съм върху тренировките и желая да се представям на допустимо най-хубавото равнище. Със сигурност нещата ще приключат по добър метод “, сподели още Давид де Хеа. „ Надявам се да остана тук до края на кариерата ми. Казвал съм, че това е моят клуб, тук съм от доста години, това е огромен чест и се усещам благополучен в клуба “, продължи футболистът. 

Ръководството на Манчестър Юнайтед сега пробва да обезпечи спомагателна конкуренция за Де Хеа откакто Мартин Дубравка се завърна в Нюкасъл. Тимът е свързван с възможна оферта към Джак Бътланд от Кристъл Палас. „ Червените дяволи “ не са допускали попадение в семействата си в лигата от успеха с 3:1 над Арсенал през септември – достижение, което ще бъде тествано от футболистите на Манчестър Сити при гостуването на 14 февруари. 

„ Точно по този начин би трябвало да бъде тук. Трябва да бъде мъчно място за всички противници. Да забележим какво ще се случи в бъдеще. Играем в действителност добре и би трябвало да задържим тази форма толкоз дълго, колкото можем. Да се приготвяме за всеки мач като край и да се възвръщаме задоволително добре, защото имаме доста дуели този месец “, съобщи Давид де Хеа. 

„ Говорим си със съотборниците и всички са подготвени, всички са съсредоточени. Всички играчи упражняват добре и гледаме в една посока, тъй че това е доста значимо. Няма значение кой е на терена. Всеки дава максимума от себе си “, разкри още испанският вратар. Манчестър Юнайтед натрупа 13 победи в последните си 16 срещи във всички шампионати, доказателство за въздействието на мениджъра Ерик загар Хаг през сегашния сезон. 

„ Той се оправя добре. Чувстваме се като същински тим. Всеки желае да побеждава, да играе за този клуб, което е ужасно. Мисля, че внесе отличен екипен дух. Наистина играем на равнище и се надяваме да продължим по този метод “, приключи Де Хеа.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР