Вратарят Андрей Василевски направи рекордните за клуба 54 спасявания, а

...
Вратарят Андрей Василевски направи рекордните за клуба 54 спасявания, а
Коментари Харесай

Андрей Василевски направи клубен рекорд при победа за Тампа Бей над Вашингтон

Вратарят Андрей Василевски направи рекордните за клуба 54 спасявания, а Никита Кучеров се разписа на два пъти при успеха на Тампа Бей с 5:4 като посетител след продължение над първенеца Вашингтон в дуел от постоянния сезон в Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада.

Виктор Хедман се разписа 3.01 минути след началото на спомагателния интервал на първия дуел за Лайтнинг след спечелването на Президентския трофей, който се дава на отбора с най-хубави индикатори през постоянния сезон в НХЛ.

Вашингтон реализира клубен връх за най-вече отправени удари по посока на мрежата в един дуел - 58.

Евгени Кузнецов изравни резултата за столичани до 4:4 единствено 52.6 секунди преди края на третия интервал.

Антони Цирели и Стивън Стамкос също бяха точни в интерес на Тампа Бей, а Стамкос се отличи с две асистенции.

Ларс Елер, Карл Хагелин и Ти Джей Оши осъществиха останалите три попадения в интерес на Кепитълс. Тимът се пробва да задържи първото си място в дивизия Метрополитън. Вратарят Брейдън Холтби разреши да му бъдат маркирани пет гола от общо 28 удара.

Победата е втора за Лайтнинг против Вашингтон през последните пет дни.
Конър Хелебюк направи 29 спасявания за триумфа с 3:0 на Уинипег като посетител против Анахайм в друга среща от НХЛ от тази нощ. Това е първи дуел за Хелебюк без позволено попадение през актуалната акция.

Кайл Конър се отличи с попадение и едно завършващо подаване в мача, а Марк Шайфъл се разписа при числено предимство. Николай Елерс също беше прецизен във вратата на Дъкс.

Анахайм имаше шест победи от последните си девет дуела в Лигата.
Торонто победи с 4:2 като посетител Бъфало. Джон Таварес и Остин Матюс се отличиха с по едно попадение и асистенция за Мейпъл Лийфс.

Мичъл Марнър и Зак Хайман също бяха точни в интерес на спечелилите. Торонто се приближи единствено на две точки от Бостън в битката за втората позиция в Атлантическата дивизия.

Кейси Мителщад и Александър Найлендър вкараха головете за тима на Сейбърс.
Ванкувър победи Отава вкъщи със 7:4. Бо Хорват се отличи с два гола и асистенция, а домакините резервираха възможностите си за класиране в плейофите в НХЛ.

Танър Пиърсън също беше прецизен на два пъти за Ванкувър, а Брок Бузър, Джейк Виртанен и Луи Ериксон осъществиха попадения за Кенъкс.

Макс Вороню, Брейди Ткачук и Оскар Линдберг се разписаха в границите на единствено 4.48 минути за Сенатърс в третата част на мача. Антони Дуклер означи при числено предимство на леда в интерес на Отава.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР