Вражески дрон, който уби трима американски войници и рани десетки

...
Вражески дрон, който уби трима американски войници и рани десетки
Коментари Харесай

Вражески дрон, който уби американски войници, „сбъркан с американски дрон“, предполага доклад

Вражески дрон, който умъртви трима американски бойци и рани десетки други в Йордания, може да е бил комплициран с американски дрон, който се връща към американската апаратура, двама американски чиновници споделиха в понеделник.

Докато вражеският дрон летеше на ниска надморска височина, американски дрон се връщаше към дребната пустинна апаратура, известна като Кула 22 и може да му е било разрешено да премине по простъпка, съгласно прелиминарен отчет, представен от длъжностни лица, които не бяха упълномощени да разясняват и настояха за анонимност.

В резултат на това не бяха направени старания да бъде свален вражеският дрон, който удари аванпоста рано в неделя сутринта. Американските войски в аванпоста употребяват ремаркета за своите спални пространства.

Длъжностни лица споделиха, че от 34-те ранени бойци множеството са с порязвания, натъртвания, травматични мозъчни пострадвания и сходни рани. Осем бяха медицински евакуирани, а най-сериозно раненият военнослужещ е в сериозно, само че устойчиво с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР