Врачанските шофьори отдавна станаха нарицателно за нагло и некадърно паркиране

...
Врачанските шофьори отдавна станаха нарицателно за нагло и некадърно паркиране
Коментари Харесай

Наглост без граници! Шофьор превзе ключов тротоар във Враца /снимка/

Врачанските водачи от дълго време станаха нарицателно за безочливо и неспособно паркиране на всички места в града и когато и да е. Въпреки множеството отрицателни мнения, наглите водачи не престават да показват безпардонното си държание с безчет документирани изцепки. Будни жители не стопират да изпращат на осведомителна организация BulNews сигнали за техните прегрешения.
Поредната фотография изпрати наш постоянен четец за рубриката „ Ти, репортерът “. Кадрите са направени на улица „ Кръстьо Българията “, на метри от кръговото кръстовище „ Св. Софроний Врачански “. На тях се вижда по какъв начин водач е решил да трансформира в паркинг целия тротоар и да сложи живота и здравето на пешеходците в риск. Хората в региона разясняват, че водачът най-редовно завзема тротоара и са принудени да вървят по платното, което е много натоварено от коли.
Нарушителят, заловен в крачка, е водач на „ Сузуки “ с врачанска регистрация. На фотографията ясно се вижда по какъв начин лявата страна на автомобила заема част от пътното платно, принуждавайки останалите транспортни средства да навлизат в насрещното придвижване. За пешеходците също не остава място умерено да преминат по тротоара. Само тясна линия е единствената опция за преход на единични минувачи. Майка с детска количка е била принудена да слезе на пътното платно с риск за себе си и бебето си.
„ Наглостта няма граници, а контролните органи спят бездънен сън “, разяснява засегнат врачанинът.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР