Врачанските нотариуси ще консултират безплатно в Европейския ден на правосъдието,

...
Врачанските нотариуси ще консултират безплатно в Европейския ден на правосъдието,
Коментари Харесай

Врачански нотариуси ще консултират безплатно в Европейския ден на правосъдието

Врачанските нотариуси ще съветват гратис в Европейския ден на правораздаването, научи организация BulNews.
Денят на отворените порти ще се състои на 25 октомври. Всички искащи могат да се възползват от услугите на нотариусите. Също по този начин това е добра опция за жителите да научат повече за правото и правната процедура.
Тази година страните членки на Европейския съюз ще отбележат за 20-ти път Европейския ден на правораздаването – ден, който служи за информиране на жителите на Европейски Съюз за техните права и достъп до трансгранично правораздаване в Европейски Съюз. Празникът се отбелязва със събития, в които експертите в областта на правото прекарват деня в поощряване на по-широк кръг от популацията да се ангажира с метода, по който обществото действа, с цел да разбере по-добре правата си. Държавите членки провеждат събития към датата, които приближават правораздаването до жителите. Това дава опция на жителите да научат повече за правото и правната процедура.
Като част от събитията, които ще бъдат маркирани в Европейския ден на правораздаването през тази година, Съветът на нотариатите от Европейския съюз ще организира „ Ден на отворените порти “ за нотариатите-членове.
Съветът на нотариусите на Нотариалната камара реши българският нотариат да се причисли към самодейността, като благодарение на районните нотариални колегии да бъде проведена акция за безвъзмездни нотариални съвещания за жителите на 25 октомври.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР