Врачанин ще съди държавата, защото повече от десетилетие опитва да

...
Врачанин ще съди държавата, защото повече от десетилетие опитва да
Коментари Харесай

Мъж се опитва да си върне джип, за който платил 120 хиляди л...

Врачанин ще съди страната, тъй като повече от десетилетие пробва да си върне джип, за който платил 120 хиляди лв., а го е карал единствено 8 дни. Мъжът се оказал замесен в правосъден спор, в който българските управляващи настояват, че интерес и искания към колата има италианска застрахователна компания. Историята се заплита още повече щом излиза наяве, че съгласно магистратите в Италия компанията не съществува, съобщи NOVA.

Даниел Бузов купил колата с всички нужни документи и настояща регистрация, направена в КАТ-Пловдив. „ Докарах го във Враца. Тук мина цялостен обзор. Получих документ, че всичко е наред с джипа, само че защото желаех специфични номера с 4 петици, а те се създават по поръчка, ми споделиха да дойда след седмица, с цел да си ги получа. Когато отидох да ги получа в полицията ми споделиха, че имат съмнения, че джипът е краден и ми предложиха 2 разновидността – да го изземат или да им го предам с протокол за непринудено предаване”, споделя той.

Бузов не подозирал, че новата му кола се води за открадната в Италия на 2 юли 2009 година т.е. близо година преди той да я купи. Затова решил да я съобщи на управляващите непринудено.

Мъжът мислел, че е станало неразбирателство и когато всичко се обясни, управляващите ще му върнат джипа. В идващите 7 месеца обаче това не се случило и останалият без повече самообладание мъж решил да заведе дело.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР