Впоказания пред комисия на бразилския Конгрес пенсионираният футболен гений Роналдиньо

...
Впоказания пред комисия на бразилския Конгрес пенсионираният футболен гений Роналдиньо
Коментари Харесай

Роналдиньо отрече да е замесен в пирамидална схема с криптовалута

Впоказания пред комисия на бразилския Конгрес пенсионираният футболен талант Роналдиньо отхвърли да е забъркан в хипотетична пирамидална скица с криптовалута, носеща неговото име. Бившата звезда на Барселона и Пари Сен Жермен, който завоюва международното състезание през 2002 година с Бразилия, сподели на законодателите, че името и обликът му са били употребявани без неговото единодушие от 18K Ronaldinho - компания, упрекната в машинация на вложители с подправени обещания за възвръщаемост до 400%.

„ Не е правилно, че съм създател и контролиращ сътрудник на 18K Роналдиньо “, сподели 43-годишният някогашен състезател пред комисията в долната камара, проверяваща хипотетичната машинация. Носейки тъмни очила и черна барета, той сподели, че е подписал маркетингов контракт през 2016 година с американска компания, наречена 18K Watches. Без да зная, изображенията, направени за тази акция, по-късно са употребявани за рекламиране на 18K Роналдиньо, сподели той. Той научил, че името му се употребява от компанията, само че не подхванал правни дейности, като по думите му самият той е жертва на хипотетичната машинация.

Brazilian football icon Ronaldinho Gaúcho dances on thin ice as he risks arrest for evading testimony in a captivating crypto fraud probe. ⚽
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР