Впечатление прави по какъв начин всички внезапно станаха антикомунисти -

...
Впечатление прави по какъв начин всички внезапно станаха антикомунисти -
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Всички изведнъж станаха антикомунисти - Борисов, Карадайъ, Тошко

" Впечатление прави по какъв метод всички ненадейно станаха антикомунисти - Бойко Борисов, Карадайъ, Тошко, в момент, когато Българска социалистическа партия започнаха да показват съсредоточение, неотстъпчивост и започнаха да показват признаци, че най-сетне, 30 години по-късно, може би се трансформират в потребна, европейски тип партия.

Това заяви пред БНР политологът проф. Евгений Дайнов и добави, че Българска социалистическа партия са натрупали позитив от опита си да осъществят мандата: " Всички опити да се направи ново реформаторско държавно ръководство в 47-ия парламент нареждаха все по-добре трите партии, които се опитваха да го основат - Природен парк, Демократична България и Българска социалистическа партия ".

Той планува, че трите партии в настоящото съдружно управление ще имат по-добро сумарно представителство в идващото Народно съвещание: " Беше почнала да намалява поддръжката и за трите партии - Природен парк, Демократична България, Българска социалистическа партия, досега в който брутално не ги смъкнаха, приказваме за Има Такъв Народ, които приказват неполитически и се класират в категорията " Малки мозъци ", според Елеонор Рузвелт - големите мозъци разискват хрумвания, междинните - събития, а дребните мозъци разискват хора ".

" Ако се образува коалиция с подпорката на очевидно проруския инструмент " Възраждане ", което да желае да възвърне феодалния модел на Бойко Борисов - те ще се натъкнат на манифестации ". Проф. Дайнов посочи, че би се учудил, ако партията на Стефан Янев влезе в идващия парламент, защото " не умее да приказва и да излъчва персоналната си персона върху публиката ".

" Ако Румен Радев направи служебно държавно ръководство, което да върне играта там, където беше - смирение на Русия и феодални зависимости - ако сложи физиономии от началото на века, асоциирани с тези неща, това още веднъж ще работи за трите партии - Природен парк, Демократична България и Българска социалистическа партия. По-сложно би било, ако още един път откри нови хора от поколението на 40-годишните. Не виждам какъв кабинет би могъл да излъчи Радев и какви действия да извърши, така че директно да помогне на Борисов, както Борисов очевидно мечтае да се случи ", коментира политологът.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР