Войник от украинската национална гвардия откри стрелба срещу свои другари

...
Войник от украинската национална гвардия откри стрелба срещу свои другари
Коментари Харесай

Войник от украинската национална гвардия уби петима свои другари

Войник от украинската национална армия откри пукотевица против свои приятели във боен цех, като умъртви петима и рани други петима, преди да избяга с оръжието си, заяви през днешния ден украинското вътрешно министерство, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

По-късно съветски и украински медии показаха самоличността на нападателя - той се споделя Артьом Рябчук и е на 20 години. Появиха се фотоси, от които излиза наяве, че е бил хванат.

Артем Рябчук
— Марик Кустовский (@5WPftKqhEDodri2)

Рябчук, устроивший бойню ранним утром 27 января, проходил службу на заводе " Южмаш " и входил в охрану территории предприятия
— 01eg (Запасний) ХронікаНашогоПиzдецю (@080301eg)

Той е стрелял с автомат " Калашников " по защитата на завода, вследствие на което са починали петима души, а петима други са били ранени, са споделя в известие.

Според министерството, случаят е станал през миналата нощ в завода " Южмаш " в град Днипро, в централната част на страната, който създава разнообразни типове ракети, както и транспортни средства и промишлени принадлежности.

Стрелецът отишъл да вземе оръжието си преди да застъпи часовой. В град Днипро е в ход специфична интервенция за издирването му, а място е отишъл и командирът на националната армия Николай Балан, уточни същият източник.

От вътрешното министерство прецизираха, че претекстовете за закононарушението още не са известни.

Откриването на пукотевица във военни елементи в някогашния Съюз на съветските социалистически републики е повтарящо се събитие, постоянно обвързвано с тормоз над новобранци. Това отдавна е един от най-тежките проблеми в някогашните руски републики, изключително в Русия, въпреки че през последните години ситуацията се усъвършенства, отбелязва Агенция Франс Прес.

Тези издевателства, от време на време свързани с огромно принуждение, постоянно са причина за самоубийства и убийства.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР