Войната в Украйна - серия експлозии в Киев. Според местни

...
Войната в Украйна - серия експлозии в Киев. Според местни
Коментари Харесай

Байдън покани Зеленски на среща във Вашингтон

Войната в Украйна - серия детонации в Киев. Според локални медии, системите за противовъздушна защита са обезвредили ракети и парчета са паднали в няколко региона на украинската столица.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12187
В телеграм-канала на кмета Виталий Кличко се показва, че здравна помощ са получили двама възрастни. Медии настояват, че е потърпевшо и дете. Засегнати са няколко здания. Избити са стъкла, има отнесени стени.

Москва твърди, че съветските сили са осуетили ротация на украински военни в Донецка област. Украинският президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога участва на церемонията по встъпването в служба на президента на Аржентина - Хавиер Милей.

От Белия дом потвърдиха, че президентът Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е поканил украинския си сътрудник Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога на среща на следващия ден. Основната тематика ще бъде " жизненоважната " нова помощ от страна на Вашингтон за Киев, ще бъдат разисквани и " незабавните потребности " на Украйна, се споделя още в информацията на Белия дом.

" Утре и вдругиден ще бъда във Вашингтон с екипа си. Планирани са срещи и диалози - с президента Байдън, с Конгреса, значими диалози. Оползотворяваме всеки ден и час, с цел да даваме повече на Украйна, на нашите хора - повече благоприятни условия, повече отбрана, повече мощ! Благодаря на всички, които оказват помощ, благодаря на всеки, който се бори и работи за ползите на нашата страна и общество, за нашата независимост и победа! ", съобщи президентът Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР