Войната в Украйна доминира предизборната кампания за европейските избори в

...
Войната в Украйна доминира предизборната кампания за европейските избори в
Коментари Харесай

Войната в Украйна е водеща тема в кампанията за евровота в Германия

Войната в Украйна господства предизборната акция за европейските избори в Германия. Канцлерът Олаф Шолц поставя старания да смекчи публичното безпокойствие, че страната ще бъде въвлечена в допълнение в спора.
Имаме потребност от Европа за нашето икономическо бъдеще. И по тази причина би трябвало да подсигуряваме, че икономическите промени, които ни предстоят, ще се развият по най-хубавия метод.
Олаф Шолц – канцлер на Германия

„ Мир “ е основна дума в предизборните плакати на Германската социалдемократическа партия, на които могат да се видят Шолц и Катарина Барли, лидер на листата за европейските избори.

Въпреки че Германия ще продължава да поддържа Украйна, канцлерът предизвести, че би трябвало да се заобикаля директна борба сред НАТО и Русия.

Крайнодясната партия „ Алтернатива за Германия “ също откри акцията си в град Донауешинген.

Настроението бе приповдигнато, макар че водещият претендент Макс Крах отсъстваше. Негов помощник бе задържан по обвинявания в шпионаж за Китай.

Ръководството на AfD счита, че тези акции са „ опит за унищожаването ѝ “.
С рисковани средства се пробват да унищожат нашата партия. Но ние ще устоим на тези офанзиви. Ще продължим със същото самообладание и ще излезем от тази история по-силни. Ще реализираме триумф след триумф на изборите.
Тино Крупала – съпредседател на „ Алтернатива за Германия “

Донауешинген посрещна делегатите с протестен протест против крайнодесните, включващ лозунги като „ Истинските дами ненавиждат AfD “ и „ Искаме да е цветно, а не кафяво “.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР