Войната между Васил Терзиев и Лена Бориславова е ескалирала до

...
Войната между Васил Терзиев и Лена Бориславова е ескалирала до
Коментари Харесай

Васил Терзиев не може да диша Лена Бориславова, прати я на майната си с рогоносеца й

Войната сред Васил Терзиев и Лена Бориславова е ескалирала до равнища на нетърпимост, удостовери пред 7dnisofia.bg техен доближен.
Внучето на Държавна сигурност не желае по никакъв метод някогашната любовница на Кирил Петков да се бърка в акцията му. Водена от желанието си да нервира хората пък, Лена продължавала непрестанно да звъни на служащи от щаба на Терзиев, с цел да ги хока за тъпите пиарски ходове. Нищо, че Васко Ухото категорично й забрани това, за което към този момент писахме.
В събота тихата война сред двамата избуяла с цялостна мощ. Терзиев се почувствал като в небрано лозе, когато се озовал на предизборна интензивност, в която трябвало да си приказва с майки. Вместо инцидентни такива, пристигнали 5-ма деятели, предвождани от Лена и мъжът й Мирослав Иванов.
Кандидат кметът на Държавна сигурност се разбеснял на екипа си какво вършат двамата там и категорично забранил да бъдат снимани до него.
Затова от всички появили се фотоси, само в Българска телеграфна агенция има такава, за която Лена и Миро са се примъкнали да театралничат до Терзиев, само че той демонстративно ги е загърбил.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР