Войната между Пари Сен Жермен“ и Реал“ (Мадрид) започна още

...
Войната между Пари Сен Жермен“ и Реал“ (Мадрид) започна още
Коментари Харесай

Атакуват „Реал“ с бомби и факли


Войната сред „ Пари Сен Жермен “ и „ Реал “ (Мадрид) стартира още преди днешния осминафинален реванш в Шампионската лига. Фенове на френския клуб нападнаха хотела на европейските първенци с бомби и факли. Около два часа след среднощ група ултраси на ПСЖ изстреляха цялата си налична пиротехника против постройката на петзвездния „ Колекционер “. Хотелът се намира на осем километра от стадион „ Парк де Пренс “, където нощес се игра дуелът.

Някои от хулиганите носили барабани, с които да разсънят Кристиано Роналдо и компания. Подобна процедура в историята демонстрира, че това не носи шанс на тима, който би трябвало да заличава пасив. ПСЖ падна с 1:3 в първия мач, а в този момент е и без огромната си звезда Неймар.

Преди дуела френската легенда Давид Жинола прикани управлението на домакините да предложения Зинедин Зидан за треньор. Почти несъмнено Унай Емери ще бъде уволнен от ПСЖ, а бъдещето на Зизу в „ Реал “ е повече от нестабилно поради слабия сезон в Примера дивисон. Шансът на Зидан да резервира поста си е да завоюва Шампионската лига. Същото се отнася и за Емери.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР