Война, война, война... и тук таме война за олио. Може

...
Война, война, война... и тук таме война за олио. Може
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Борисов в ареста, отмениха Битката при Кауфланд-2, мирът буксува

Война, война, война... и тук таме война за олио.

Може би най-тъжно е, че руско-украинските договаряния не стигат до средата, а " мостовете са взривени ". Това споделя в изявление Михайло Подоляк, консултант на ръководителя на кабинета на президента на Украйна и участник в договарянията с Русия.

В този дух Червената войска още веднъж бомбардира цивилни - този път в Мерефа.

Около България от ден на ден се приказва, че американският министър на защитата Лойд Остин, който идва на следващия ден, идва с цел да желае остарели руски противовъздушни установки за помощ на Украйна. Срещата му с премиера Кирил Петков е в събота.

А пък дипломат Митрофанова определно пробва да счупи личния си връх по наглометъра, като в дух на " дипломация " и ценене на суверенитета приказва пред фейсбука си (американско откритие, сред другото), по какъв начин " Иска да предизвести формалните български управляващи... " за заплахите да отдадат въоръжения и амуниции на Украйна. Така просто - другарски.

А пък Путин - по този начин де, самостоятелните управляващи в Русия почнаха акция всички възпитаници да напишат " писмо на боец " - с което да поддържат " умиротворителите ". А който пита дали е наложително... неприятно.

На фона на международните баталии очевидно от " Кауфланд " са решили, че те са стига. И по тази причина анулират оповестената за събота промоция на олио по 3,69 лева Сега, в случай че се замислим - надали някъде по белия свят някой ти споделя, че ще ти продава нещо по-скъпо, а не по-евтино " за попречване на напрежение ". Но са си прави...

Ако се бяхте подготвили за един ободрителен пердах, съдрано палто и 2-3 избити зъба - сори!
Но всичко това бледнее пред " финалния акомпанимент " на деня, който ни бяха подготвили от Министерство на вътрешните работи. Борисов и други знакови функционери на ГЕРБ - арестувани за злопотреби с евросредства. Туш!
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР