Война в Украйна, която Русия води ще продължи и през

...
Война в Украйна, която Русия води ще продължи и през
Коментари Харесай

WSJ посочи 6 ключови фактора, които ще влияят на хода на войната в Украйна

Война в Украйна, която Русия води ще продължи и през настъпващата година, а  идващите месеци ще дадат задоволително справедлива информация за това дали съветските окупатори ще съумеят да задържат окупираните територии, написа, базирайки се на Wall Street Journal. Изданието показва шест значими фактора, които ще повлияят на хода на войната през първите месеци на 2023 година.

- Метеорологично време;

- Бахмутска крепост;

- Настъплението на украинските войски;

- Защитата на Русия;

- Руска офанзива(

- Събития отвън Украйна.

Както УНИАН оповестява по-рано, генералът от въоръжените сили на Украйна и някогашен заместник-секретар на Съвета за национална сигурност и защита Сергей Кривонос съобщи, че Украйна би трябвало да се приготви за продължителна война. Той акцентира, че военният спор няма да завърши през февруари или март 2023 година и също по този начин прикани да не се подценяват опциите на съперника.

Турският министър на защитата Хулуси Акар изрази мнение, че войната в Украйна ще продължи и през 2023 година и няма да завърши елементарно. Той акцентира, че Турция упорства за преустановяване на огъня най-малко за филантропични цели и задачи. След това, съгласно него, може да се приказва за непрекъснато преустановяване на огъня и мирни договаряния.

Секретарят на Съвета за национална сигурност и защита Алексей Данилов съобщи по-рано, че съветската войска ще продължи да напредва към фронтовата линия макар отрицателните последствия, които ще претърпи. Според него идващите три месеца ще бъдат решаващи за за развоя на събитията на фронта и за цялата война.

В същото време Центърът за противопоставяне на дезинформацията към Съвета за национална сигурност и защита на Украйна означи, че Кремъл приготвя съветското население за продължение на пълномащабна война в Украйна. Така да вземем за пример Путин е декларирал в ефира на агитационен ефирен канал, че „ Русия работи в вярната посока и пази националните си ползи “. Изразил е убеденост, че „ 99,9% от руснаците са подготвени да създадат всичко за богатството на родината си. "

Превод със съкращения: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР