С цялото си уважение се отнасям към медиите. Но просто

...
С цялото си уважение се отнасям към медиите. Но просто
Коментари Харесай

Борисов обясни на Делян Добрев защо е направил сглобката

С цялото си почитание се отнасям към медиите. Но просто всички сме хора, имаме нашите пристрастия и не трябва да прекаляваме с тях. Товяа съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Хасково, предава кореспондент на  Sofia24.bg. 

" Слушаме от един два дни, че надали не виновността ще е на премиера Фицо, че някой отишъл да го простреля. Това не е гангстерскса война, както е във Франция, която е в Шенген, в еврозоната. Ние споделяме - това е неприемливо! Да стреляш по човек, който и да е той. И тук съм задължен да обясня пред твоите сътрудници и другари за какво преди 11-12 месеца направихме така наречен сглобка. Защото от омразата, която се насади в българите, нищо положително не чака тази страна. Нищо! От една средноевропейска страна, водеща на Балканите, сега ние изглеждаме непоносимо отвред. Това, което в този момент се случва в Словакия в България можеше да се случи преди три години. Всъщност " Промяната “ е връщане обратно, не е нищо прогресивно. Трябваше да ги оставим да покажат, че фактически са дилетанти в ръководството “, добави той.

Той напомни, че 15 милиарда са стояли три години:

" Ако това беше по наше време - майка ни жална по утринните блокове. Сега - нищо. В същото време - всяка седмица по 500 милиона заеми. Парите стоят без рента, наши пари, избрани от Европа за коронавирус рецесията. Другите страни ги похарчиха, не помниха а тях, потеглиха напред. Но това не е тематика. Отива човек от ГЕРБ в утринен блок, те му споделят - ами те споделиха сътрудниците, че поради вас няма проект. Ама прочетете малко. Преди три години внесохме Плана за възобновяване. Имаше цялостно болшинство в държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев. Защо не одобриха всичко?! Това време ни трябваше, с цел да може българите да се убедят ", съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Хасково за среща с партийния хайлайф, членове и симпатизанти. На събирането от 18:00 часа в Драматичен спектакъл " Иван Димов " ще бъде показана листата с претендентите за народни представители от Хасковска област и претендентите за Европарламента от политическата мощ. Делян Добрев представи листата с претендентите.

" Добре че в Хасково имате кмет, който не се крие, тъй като нашият се крие. Има единствено едно присъединяване. За две-три седмици съсипа един град. Няма къде да се паркира. Затова Деляне направих сглобката, да стане най-малко поне търпимо за хората, да успокоя страната. Най-важното за българите е съединението, само че ние по-разединени не сме били в никакъв случай, в сравнение с сме в този момент. Аз съм единственоят в тази акция, който се пробва да успокоя. На президента Радев едно нещо не му хареса в страната, в случай че не е направено от негово служебно държавно управление. Аз съм единствения, който се пробва да успокоява. Президентът нали е обединител? ", означи още той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР