Война с Кошлуков не водя. Искам да се спазва законът.

...
Война с Кошлуков не водя. Искам да се спазва законът.
Коментари Харесай

Минеков: Не водя война с Кошлуков, искам да се спазва законът!

Война с Кошлуков не повеждам. Искам да се съблюдава законът. Предавания в малкия екран не се прекъсват по този метод. Той не е мюфтия, не е патриарх, не е президент. Но даже и да беше подобен, трябваше да изиска изказване. Той не е земетресение, не е наводняване, нито причина за война. Това сподели пред „ Евроком “ служебният министър на културата проф. Велислав Минеков, представен от lupa.bg.

„ Очаквам отговор от Съвет за електронни медии по отношение на отнетото ми право на отговор. Съвет за електронни медии ми отговори, че „ някой ден ще получа отговор “, уточни той.

„ Членът на Съвет за електронни медии Галина Георгиева приключва земеделска стопанска система с „ Добър 3,89 “. Според закона членове на Съвет за електронни медии могат да бъдат български жители с висше обучение и опит в електронни медии, електронна публицистика, право или стопанска система. Имат публичен престиж и професионално признани “, разяснява още министърът. 

„ Мълчанието ражда мизерия. Тишината е отговорна. 15 години безмълвие и се роди това страшилище. Затова в този момент упорствам да се приказва – да си отворят безмълвните усти и да описват. С мълчанието си разрешихме необикновен обир. Корупцията се трансформира в традиция, даже на най-ниско равнище “, счита проф. Минеков.

Той бе безапелационен, че няма да бъде положителният. „ Никакъв късмет. Няма да бъда този, който поддържа странни начинания и фестивали, няма да бъда донорът. Това не е Министерство на услугите и другарствата, а такова е било “, съобщи служебният министър на културата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР