Войн БожиновФейсбукПредложението за промяната на националния ни празник, не само

...
Войн БожиновФейсбукПредложението за промяната на националния ни празник, не само
Коментари Харесай

Войн Божинов: ПП-ДБ си играят с огъня! Шайка негодници иска да унищожи държавата ни!

Войн Божинов

Facebook


Предложението за смяната на националния ни празник, освен показва българофобския темперамент на ПП/ДБ, само че носи и заплахата от разпалването на сериозен цивилен спор в родината ни. Формации, като нагоре упоменатите, могат да съществуват само в конюнктура на извънредно политическо опълчване.

 

Темата за ролята на Русия в историята ни и пещерният антикомунизъм, постоянно са били избавителната сламка за оцеляването на сините утайки, когато губят почва под краката си, а моментът е тъкмо подобен – хората са отвратени от слугинското държание на обединението ПП/ДБ-ГЕРБ/СДС+ДПС; от нейната „ сглобка “; от битката за власт измежду ръководещите, гарантираща събитието, че бюджетът не може да бъде „ вързан “.

 

Предстои или печатането на пари (въпреки борда), или тегленето на заеми, с цел да се избави ситуацията. Първите сигнали, че следва сериозна рецесия са налице – недоволстват служителите на реда и учителите.

 

С наближаването на есента и на локалните избори, напрежението само ще се усилва и с цел да понижат вредите пепейците/дебейците, още от средата на лятото, ни готвят есенно-зимния си сюжет. Този път, обаче, той ще се обърне против тях, тъй като слага самото битие на страната ни на карта, защото техните замисли могат да внесат разкол сред християни и мюсюлмани, при едвам зарасналите рани от възродителния развой, само че и при всеобщия консенсус, че 3 март е свята дата за българите. Ще зародят и антисемитски настроения, защото двама от рупорите на антибългаризма са от еврейски генезис. Подобна наклонност към този момент се вижда.

 

Ето за какво ПП/ДБ си играят с огъня, а ние, българските жители, без значение от националност и религия, се задължени да не допуснем една тайфа от негодници да унищожи страната ни и разбирателството, царуващо нея, водещо до извода, че всички би трябвало да живеем спокойно в най-прекрасното място на света – България!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР