Вотът на недоверие не беше безмислен. Констатира се нещо, което

...
Вотът на недоверие не беше безмислен. Констатира се нещо, което
Коментари Харесай

Крум Зарков: Разривът между обществото и управляващите е окончателен и непреодолим

Вотът на съмнение не беше безмислен. Констатира се нещо, което рано или късно ще докара до оставка на държавното управление. Разбра се, че разривът сред публичните усещания и ръководещите е финален и неизпълним. Става дума за два свята и е неизбежно те да се сблъскат. Това сподели депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков в предаването " Лице в лице " по БТВ, съобщи novini.bg.

Зарков разяснява и оставката на съпартиецът си Жельо Бойчев. " Той свърши доста добра работа в комисията за ЧЕЗ. В отчетът на комисията се споделя, че държавното управление се е държало несъответстващо в цялата тази спекулация. Няма драма с оставката му. Как може да има драма, откакто самият Бойчев разгласи, че желае да се отдръпна ".

" Ние настояваме да се извърши законът. През май месец, Народното събрание одобри закон, подсилен от 142 народни представители, два месеца и половина по-късно ръководителят на комисията стартира да го пояснява и да изяснява по какъв начин той не може да се извърши ", неудовлетворен е Зарков. " КЕВР е органът, който дава позволение за доста неща ", разяснява представителят на Българска социалистическа партия част от претекстовете за настояването на оставката на ръководителя на КЕВР.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР