Вотът на недоверие към правителството за корупцията ще бъде добре

...
Вотът на недоверие към правителството за корупцията ще бъде добре
Коментари Харесай

Деница Златева: Вотът на недоверие ще бъде добре подготвен

Вотът на съмнение към държавното управление за корупцията ще бъде добре квалифициран и прецизиран. Това съобщи зам.-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева в студиото на „ 120 минути” по bTV. По думите й левицата има доста информация, получена в партията след аферата в Хасково „ Кумгейт”.

Златева отхвърли вчерашният конгрес на да е бил опит за разпра с инакомислещите. Според нея главната му цел е била политическият отчет на ръководителя и политическа визия на Българска социалистическа партия за бъдещето на Европейски Съюз и председателството, както и представянето на бюджетните политики на партията.

„ Нашите конгреси не са като тези на ръководещата партия, където въобще не се чува непознато мнение. Всички се съгласяват, гласоподават и стават на крайници да ръкопляскат. Българска социалистическа партия е партия, в която от години има разнообразни отзиви, само че значимото е, че в случай че има хора с разнообразни отзиви, точно конгресът е този орган, където да се чуят другите отзиви, да се защитят тезите.

А какво се получи – имаше точка от дневния ред за смяна на Устава, след което една част от сътрудниците, които обществено показваха сходно мнение пред медиите, напуснаха съвещанието “, изясни заместник-председателят на Българска социалистическа партия.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР