Volvo записа невероятен и невиждан до момента успех, след като марката

...
Volvo записа невероятен и невиждан до
момента успех, след като марката
Коментари Харесай

VOLVO отново е Автомобил на годината на Япония

Volvo записа необикновен и невъобразим до момента триумф, откакто марката стана първата с втора поредна победа за вносна марка в влиятелния конкурс Автомобил на годината на Япония.

След миналогодишния супех на , трофеят за 2018 година отиде в "ръцете " на напълно новото XC40, след като в конкуренцията гласоподава жури, съставено от 60 индивида, включително и представители на 40 от най-влиятелните автомоболни издания на Япония.

Организаторите на състезанието Автомобил на годината 2018 на Япония разясняват, че преди на победи в годишната ранглиста, XC40 е бил в сериозна конкуренция с Toyota Corolla, само че в последна сметка е събрал 363 срещу 314 точки, а на трето място и надалеч обратно е останал Volkswagen Polo със 197 точки.

"След като XC60 завоюва през миналата година, ние сме възторжени от тази поредна победа и бих желал първо да благодаря на нашия интернационален екип за тази премия ", разяснява Такаюки Кимура, изпълнителен шеф на Volvo Япония. "XC40 е съвършения размер и е конкурентно позициониран като цена на японския пазар, и се надяваме тази победа да се трансфорила в солидни продажби ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР