Володя Стоянов вероятно ще съди БНТ и персонално Виктор Калев

...
Володя Стоянов вероятно ще съди БНТ и персонално Виктор Калев
Коментари Харесай

Брутална гавра в новогодишната нощ! Виктор Калев със забрана да имитира Володя Стоянов

Володя Стоянов евентуално ще съди Българска национална телевизия и персонално Виктор Калев за жестоката подигравка с него в новогодишната нощ. Певецът останал покъртен, когато на 31 декември Българска национална телевизия излъчи предаването си „ Новогодишна щръклица ”, а измежду акцентите в шоуто беше унизителен за него скеч, в който Калев го имитира. Рейтингите сочат, че програмата е била гледана от над 1 милион души, което прави обидата още по-тежка.

„ Няма да разясня тази безсъдържателност. Има си съд за тези неща. Там ще си диря правата ”, сбит бе Володя Стоянов. Но негови сътрудници не скриха, че той бил доста наскърбен от гаврата, освен това точно на празника. Още повече, че неговите деца и внуци също гледали шоуто. В продължение на няколко минути точно на Нова година Виктор Калев разсмиваше феновете, акцентирайки върху протяжно бавния диалект на Володя Стоянов.

„ Здравейте мои почитатели, здравейте камери! Кой ми е по-хубавият профил?! Снимайте малко по-бавно, с цел да ми се схваща какво приказвам. Сега, споделих ли: „ Здравейте, мои почитатели?! ” Аз съм Войводата и пристигнах да ви кажа: „ Честито посрещане на 2012 година. Много бързо лети времето! Кога стана 2012 година?! Не зная за какво споделят, че съм малко муден. Веднъж закъснях за едно тържество с 45 минути, след което въобще не отидох. Ами то е по този начин, колкото повече одъртявам, толкоз по-рано става късно. И все ми споделят: „ Войводо, за какво си държиш по този начин ръцете – разперени. Викам: „ Защо? ”. Защо ли?! Защото в този момент ще ви кажа за какво: „ Защото преди години се хванах на едно хоро, обаче хорото свършило. Свършило хорото и хората си тръгнали, но аз по този начин и не съм схванал. Иначе обичам да си играя хорото, изключително Дунавското, тъй като ми е обичано. Още малко и ще ви го изпея, само че ние не бързаме... Веднъж като запях Дунавското, пристигна един човек и рече: „ Войводо, стига с това Дунавско, към този момент половин час го въртим на дансинга, дай нещо македонско. Викам: „ Тъй ли, че аз още не съм стигнал припева ”.

Иначе аз доста обичам празниците. Влизам от празник в празник. Тая година по Великден, нали се обикаля три пъти църквата, потеглих да обикалям църквата. Още на първата си обиколка слушам хората да си викат: „ Честита Коледа ”. Викам им: „ Каква Коледа?! ”,  а те викат: „ За теб Великден, но си е Коледа ”. Вижте какъв брой бързо минава времето. Като мълния е ”, подрежда в народен ефир Виктор Калев, заобиколен от навлечени в национални носии танцьори. След това подхваща ария за чевермета, пресушени буренца, кръшни женички, вакли девойки с деколтета и прочие закачки за маса и под маса.

Скечът обаче не се понравил на същинския Войвода на фолклорни песни от Пиринския край, който припознал себе си, въпреки че публично името му не било упоменато. Той се ядосал, че милиони фенове стават неволни очевидци на тв шегата в празничната нощ и даже се учудил, че „ е на екран ”, тъй като имал патент на името си и безапелационна възбрана да бъде употребено в продукции.

Празничната стратегия се снимала по проект, само че никой в малкия екран не знаел, че изпълнителят на „ Два гълъба, двама сина ” публично е забранил да употребяват Войводата в забавно-развлекателни стратегии и в сюжети, уронващи публичния му имидж. Ако се наложело, щели да му поднесат своите извинения.

Появата на Виктор Калев в четническа униформа в ефир била изненада за изпълнителя на македонски песни, който бил сигурен, че след формалната възбрана никой не би си разрешил да се майтапи с него. В реалност, съвсем 4 години никой не бил влизал в облика му, до момента в който преди този момент отново Виктор Калев се спуквал да го имитира в „ Шоуто на Слави ”, което до скоро вървеше в ефира на Би Ти Ви. Певецът в никакъв случай не е криел, че телевизионните закачки с личността му не му са нравят. Дълго време той търсил метод да постави точка на гаврите. Опитвал да се свърже и със сценаристите на Слави, с цел да намерят общ език и спрат подигравката, само че до договаряния не се стигнало. Тогава взел решението за патент върху името и псевдонима си. Мислел, че нещата са уредени, до момента в който не прочел, че Виктор Калев ще възроди своя муден Володя Стоянов, с който е прочут от „ Шоуто на Слави ” точно на Нова година. Статията наскърбила сензитивното сърце на артиста, който преди години изрази мнение, че против него се води акция от страна на Слави Трифонов. Тогава изясни, че се е отказал да съди Слави и че същинското решение за него ще бъде взето след време „ на небето ”. Тогава Стоянов акцентира, че не приема в сякаш хумористична форма личността му да бъде представяна като тип олигофрения и разгласи, че потреблението на името му към този момент е предпазено в патентното ведомство.

Виктор Калев обаче от дълго време няма алъш-вериш с Дългия. Моноспектакълът му „ Грамофонът ” се радваше на извънреден интерес и той постоянно гастролираше в разнообразни градове на страната преди пандемията от Ковид-19. „ Разбрахме, че Виктор Калев се е извинил за неуместната обстановка. Програмата към този момент е била записана и скечът е нямало по какъв начин да отпадне ”, издават от Българска национална телевизия. Калев тържествено заречен, че отсега нататък няма да имитира Володя Стоянов, научи Уикенд. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР