Волфсбург започна сезона в Бундеслигата с минимална победа над гостуващия

...
Волфсбург започна сезона в Бундеслигата с минимална победа над гостуващия
Коментари Харесай

Посредствен Волфсбург едва би 10 от Бохум

Волфсбург стартира сезона в Бундеслигата с минимална победа над гостуващия Бохум с 1:0. Единственото попадение бе дело на Ваут Вергхорст в средата на първото полувреме.

Срещата стартира доста по допустимо най-лошия метод за отбора на Бохум, който остана с човек по-малко още в четвъртата минута, когато Робърт Теше бе изпъден за ръка с ръка на голлинията. Зад топката застана нидерландският национал Ваут Вергхорст, само че изстрелът му в левия ъгъл бе избавен от Мануел Риман.

Попадението въпреки всичко стана факт в 22-ата минута, когато точно Вергхорст се възползва от мощно осъществяване на тъч, пое топката в наказателното поле, залъга двама бранители и прати топката в левия ъгъл на вратаря за 1:0.

В идващите минути до края на първата част и през второто полувреме нидерландския централен нападател пропусна още две положителни благоприятни условия за попадение, само че “вълците” по този начин и не съумяха да се доберат до второ попадение. В идващият кръг Волфсбург гостува на Херта, а Бохум ще посрещне Майнц.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР