Волейболният шампион при мъжете Нефтохимик 2010 Бургас надигра с 3:0

...
Волейболният шампион при мъжете Нефтохимик 2010 Бургас надигра с 3:0
Коментари Харесай

Нефтохимик 2010 удари подмладения Хебър като гост в НВЛ

Волейболният първенец при мъжете Нефтохимик 2010 Бургас надигра с 3:0 (25:20, 25:14, 25:10) гейма като посетител състава на Хебър Пазарджик в среща от 9-ия кръг на Националната волейболна лига (НВЛ).

Двубоят в зала " Васил Левски " предстоящо мина под диктовката на бургазлии, които имаха против себе си един радикално изменен състав на " тигрите ", формиран от волейболисти, родени сред 2005-а и 2009-а година и отпред с треньорите Никола Димитров и Илиян Божков.

Въпреки всички проблеми към клуба младите състезатели в отбора на Хебър пробваха да окажат някаква опозиция на надалеч по-опитните си противници и даже бяха равностойни на гостите в откриващия гейм, само че по-късно момчетата на Атанас Петров взеха контрола върху мача и закономерно стигнаха до четвъртия си триумф през акцията в шампионата.

Наскоро привлеченият от състава от Пазарджик Розалин Пенчев стана най-резултатен за спечелилите с 14 точки, до момента в който за домакините Ивайло Петров и Иван Сарафов приключиха надлежно с по 9 и 7 пункта.

В подреждането Нефтохимик 2010 Бургас е на 6-ото място с баланс 4-2, до момента в който Хебър Пазарджик е 3-и с актив от 5 победи и 2 провали.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР