Волейболният шампион на България Хебър Пазарджик записа трета последователна победа

...
Волейболният шампион на България Хебър Пазарджик записа трета последователна победа
Коментари Харесай

Хебър не даде гейм на Марек за трети пореден успех в първенството

Волейболният първенец на България Хебър Пазарджик записа трета поредна победа в родната Суперлига, откакто надигра с 3:0 (25:21, 25:17, 25:20) като посетител състава на Марек Дупница.

Двубоят стартира мъчно за " тигрите ", които при започване на първия гейм се оказаха изоставащи с 4:9 точки. Постепенно обаче момчетата на Камило Плачи откриха правилния темп и съумяха да извърнат развоя на гейма в своя изгода и в последна сметка затвориха първата част след 25:21 в тяхна изгода.

Във втората част Хебър не срещна компликации, а в третата играчите на Марек бяха равностойни до 20:20, само че по-късно гостите от Пазарджик завоюваха пет следващи точки, с което стигнаха и до крайния триумф.

Най-резултатен за спечелилите стана Якопо Масари с 12 точки, до момента в който някогашният национал Виктор Йосифов се регистрира с 9. За домакините от Марек Георги Бъчваров бе над всички с 14 точки, само че макар неговите старания тимът от Дупница не взе даже гейм.

В класирането съставът на Хебър Пазарджик заема 4-та позиция с баланс 3-1 и актив от 9 точки. Тимът на Марек пък се намира на 10-то място с баланс 1-4 и единствено 3 точки.

За Хебър това бе последна инспекция преди първия дуел от груповата фаза на Шампионската лига против Берлин Рисайклинг Волейс на 8 ноември (вторник), до момента в който за Марек Дупница следва аудиенция на Левски в идващия кръг на Суперлигата.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР