Волейболният отбор на Левски София среща вицешампиона Нефтохимик 2010 (Бургас)

...
Волейболният отбор на Левски София среща вицешампиона Нефтохимик 2010 (Бургас)
Коментари Харесай

Венислав Антов: Най-важното е да играем с голямо желание и да се раздадем максимално

Волейболният тим на Левски София среща вицешампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) в 1/4-финал от шампионата за Money+ Купа България 2023. Срещата сред 4-ият и 5-ия във краткотрайното класиране на Efbet Супер Волей е в петък (20 януарик) от 20,00 часа в зала " Васил Левски " в Пазарджик. Основният нападател на " сините " Венислав Антов приказва преди мача пред BGvolleyball.com , ето какво сподели той:
 Владислав Иванов пред Block Out: С Левски ще създадем всичко допустимо, с цел да печелим на Купата на България Владислав Иванов пред Block Out: С Левски ще създадем всичко допустимо, с цел да печелим на Купата на България
" Смятам, че ще се получи доста оспорван мач. Нямаме право на неточност, тъй че ще дадем всичко от себе си. Мачът за Купата е по-различен от този за шампионата, тъй като в случай че загубиш, отпадаш. Ще се веселя, в случай че спечелим, без значение от резултата. Най-важното е да играем с огромно предпочитание и да се раздадем оптимално. "
 Нефтохимик притегли някогашен състезател на Добруджа Нефтохимик притегли някогашен състезател на Добруджа
" Във всеки мач излизам с едно и също предпочитание и мотивация за победа. Естествено, когато е среща за орден, има по-голям заряд, тъй че, в случай че стигнем до борба за медалите, няма да има разлика с дуелите от международното и европейското ", безапелационен е младият волейболист.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР