Волейболният национал до 20 години Георги Татаров призна, че огромна

...
Волейболният национал до 20 години Георги Татаров призна, че огромна
Коментари Харесай

Георги Татаров: 90% от успехите ни се дължат на Мартин Стоев

Волейболният национал до 20 години Георги Татаров призна, че голяма част от триумфите на отбра се дължат на работата на селекционера Мартин Стоев.

Татаров приказва няколко часа, откакто, с който записа чудесни резултати през последните няколко години, а в неделя го изведе и до бронзовите медали на Евроволей 2022 до 20 години.

" Няма към този момент той да е треньор. Не знам кого ще сложат на негово място. Важно е, че ние си оставаме същия колектив. Той доста ще ни липсва, тъй като 90% от триумфите ни се дължат на него. Много се веселя, че се върнахме след загубата на полуфинала и успяхме да спечелим бронзовия орден. Смятам, че това също е доста огромен триумф ", показа Татаров при завръщането на отбора ни от шампионата в Италия.

Разпределителят Стоил Палев пък дефинира бронзовия орден като доста скъп.

" Със сигурност е доста хубаво, че приключваме шампионата с победа. Досега постоянно завършвахме със загуба и финиширахме или втори или четвърти, само че бронзът е доста скъп ", разяснява Палев.

По-малкият брат на капитана на тима Александър Николов пък благодари на Мартин Стоев за получения късмет да взе участие на този шампионат.

" Атмосферата бе невероятна и съм доста щастлив, че съумях да получа късмет да показва България и да се потвърдя по този метод. Не мога да съпоставям Мартин Стоев, тъй като това е моят първи шампионат с него, само че явно е добър треньор. Дойде му времето, само че всички сме признателни, че ни беше треньор през тези години. Всички доста държим на тима. Събираме се след съвсем всеки мач ", показа вторият разпределител на тима.

За момента не е ясно кой ще поеме тази селекция след напускането на Мартин Стоев, който пък интензивно е спряган за поста селекционер на мъжкия народен тим.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР