Волейболният Левски София потегли в 1/4-финалната серия в efbet Супер

...
Волейболният Левски София потегли в 1/4-финалната серия в efbet Супер
Коментари Харесай

Първи победи на Левски и Хебър

Волейболният Левски София потегли в 1/4-финалната серия в efbet Супер Волей с уверена победа 3:0 гейма (25:17, 25:19, 25:18) против Монтана. Пред съвсем цялостни трибуни в зала " Левски София " момчетата на старши треньора Николай Желязков играха съсредоточено и поведоха с 1:0 в плейофа.
И в трите елементи Левски дръпваше в резултата и след това методично ги затваряше. Получиха се някои дълги разигравания, в които левскарите съумяха да се преборят за точките за наслада на публиката.
Традиционно най-хубав изпълнител стана диагоналът Венислав Антов, който през днешния ден навършва 19 години. Той наниза 18 т. (3 аса, 2 блока). По 10 прибавиха посрещачите Алехандро Торо (1 ас, 2 блока) и Владимир Гърков. Аржентинецът впечатли със 100-процентово положително посрещане. С 4 сполучливи блокади центърът Лазар Бучков бе най-успешен в този детайл, от който Левски записа общо 11 т. За Монтана Илиян Преспов приключи с 9 т.
Утре е вторият мач в Монтана. Играе се до 2 победи. Евентуален трети дуел е плануван в неделя в София.
Шамипонът Хебър също взе с лекост първия четвъртфинал против Берое с 3:0 гейма - 25:21, 25:20, 25:19.
В Пазарджик Берое водеше с 4 т. доникъде на първия гейм. Много по-опитният състав на Хебър обаче бързо преодоля неуверения старт и в последна сметка се поздрави с чиста победа. Италианецът Якопо Масари приключи с 14 т. за домакините, по още 11 прибавиха Тодор Алексиев и Трифон Лапков. За Берое Спас Байрев наниза 15 т. Вторият мач в Стара Загора е на следващия ден.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР