Волейболният Левски привлече разпределителя Даан ван Хаарлем. От клуба обявиха

...
Волейболният Левски привлече разпределителя Даан ван Хаарлем. От клуба обявиха
Коментари Харесай

Волейболният "Левски" взе холандски национал

Волейболният " Левски " притегли разпределителя Даан ван Хаарлем. От клуба оповестиха прехвърлянето на холандския национал като " важен ".

Договорът с 28-годишния играч е до края на сезона. Ван Хаарлем към този момент тренира с тима, като се чака през днешния ден да бъде картотекиран за Суперлигата.

Холандецът ще дебютира при гостуването на " Добруджа " за Купата на България. Двубоят е на 8 януари от 18.30 ч. в зала " Добротица ", а спечелилият ще се класира за финалите в Монтана (12-14 януари).

Ван Хаарлем уточни, че за него прехвърлянето също е скъп. " За мен е значимо да играя, защото следва международно състезание и се надявам още веднъж да бъда част от националния тим. Тук ще упражнявам добре и ще вземам участие в мачове против равностойни тимове, което постоянно е значимо. "

" Идването в " Левски София " беше най-хубавото решение за мен, това е огромен клуб, спечелил много трофеи в България. Миналата година мъжкият тим не се е показал толкоз добре, само че нека с моето идване нещата да се трансформират ", сподели холандецът.

" Моята персонална цел постоянно е била да надвивам, тъй че тук няма да е друго. Надявам се да ставаме все по-добри с всеки минал мач и за какво да не се борим и за първото място ", добави той.

Разпределителят е вторият чужденец в състава след привлечения неотдавна Евгений Банов. Руснакът към този момент изигра два мача за тима в европейските шампионати, само че се чака да бъде картотекиран и за българското състезание.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР