Волейболистите от националния отбор на България все още не са

...
Волейболистите от националния отбор на България все още не са
Коментари Харесай

Нов шампионат и нови надежди! България стартира участието си на Евроволей 2019 срещу Гърция

Волейболистите от националния тим на България към момента не са се отърсили изцяло от шока, който изживяха откакто имаха мачбол против Бразилия в третия гейм, само че изгубиха мача с 2:3 гейма от олимпийската подготовка във Варна на 11 август. Селекционерът на България Силвано Пранди, а и играчите още не могат да си обяснят изпусната победа против олимпийските първенци от Рио 2016 и изпуснатата квота за присъединяване на Олимпийските игри в Токио 2020, само че няма никакво време за губене.
Днес започва европейското състезание за мъже (12 - 29 септември), което за първи път ще се организира в 4 разнообразни страни (Франция, Белгия, Холандия и Словения).
 България - Бразилия 2:3 @@@
България стартира денс присъединяване си в Група А, в която мачовете ще се играят в Монпелие (Франция). Първият противник на националите е възродения отбор на Гърция, който не е взел участие на шампионат на Стария континент от 2009 година.
 България - Бразилия 2:3 @@@
В последния миг от състава на България отпадна Розалин Пенчев, който е получил травма и на негово място бе включен дебютанта Георги Петров.

Хубавата новина за националния ни отбор и възобновяване на Тодор Скримов, който се контузи на дуела с Бразилия във Варна.

“Нядавам се да стартираме с победа против Гърция. Моята първа цел да спечелим първия мач, втората цел е да победим във втората среща " ”, съобщи селекционерът на България Силвано Пранди преди заминаването на тима ни за Франция.
 България - Бразилия 2:3 @@@

" Очакванията са огромни, както постоянно. Нека този път тръгнем с концепцията да играем добър волейбол. Искаме да се раздадем и да се забавляваме. Моята цел е да покажем всичко, на което сме способни”, съобщи пък вездата на отбора Цветан Соколов.

 България - Бразилия 2:3 @@@


" Нашите шансове са ясни. Ние наложително би трябвало да гоним победи над Румъния, Португалия и Гърция, с цел да бъдем най-малко трети в нашата група и да избегнем 1/8-финал с Русия. По всяка възможност Словения ще стане втора в тази група. Това ни е задачата, най-малко трето място в групата, а Дай Боже, в случай че съумеем да създадем и положителни мачове против Франция и Италия и да победим някой от двата тима, ще бъде още по-хубаво”, добави либерото ни Теодор Салпаров.

 България - Бразилия 2:3 @@@


Селекционерът на Гърция Димитрис Андреополус няма да разчита на огромната звезда Митар Джурич, само че съвсем всички други мощни гръцки волейболисти са в състава на “елините”.


“Нямаме самообладание шампионатът да стартира. Групата е много тежка, а против България ни чака сложен мач. Вярваме, че можем да излезем от групата и да стигнем до елиминациите”, съобщи Андреопулус.
 България - Бразилия 2:3 @@@
Мачът България - Гърция е с начален час 15,15.  България - Бразилия 2:3 @@@
Двубоят ще бъде излъчен онлайн по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3.
ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ


БЪЛГАРИЯ - ГЪРЦИЯ

БЪЛГАРИЯ: Георги Сеганов, Цветан Соколов, Мартин Атанасов, Николай Пенчев, Виктор Йосифов, Светослав Гоцев - Теодор Салпаров-либеро

Резерви:
Добромир Димитров, Венелин Кадънков, Тодор Скримов, Георги Петров, Теодор Тодоров, Алекс Грозданов, Петър Каракаше-либеро

Старши треньор: СИЛВАНО ПРАНДИ

ГЪРЦИЯ: Дмитро Филипов, Атанасиос Протопсалтис, Рафаил Кументакис, Александрос Раптис, Йоргос Петреас, Никос Зупанис - Димитриос Зизис-либеро

Резерви: Константинос Стивахтис, Ираклис Пападополус, Менелаос Кокинакис, Андреас-Димитриос Фрагкос, Теодорос Воулкидас, Панаьотис Пеликудас, Йоргос Папаелексиу

Старши треньор: ДИМИТРИС АНДРЕОПУЛУС.

ГЛЕДАЙТЕ мача БЪЛГАРИЯ - ГЪРЦИЯ онлайн ТУК!!!
ГЛЕДАЙТЕ мача БЪЛГАРИЯ - ГЪРЦИЯ онлайн ТУК!!!
ГЛЕДАЙТЕ мача БЪЛГАРИЯ - ГЪРЦИЯ онлайн ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР