Волейболистите от националния отбор на България ще имат шанс за

...
Волейболистите от националния отбор на България ще имат шанс за
Коментари Харесай

Шанс за България! Италия отива на турнира в Япония без Зайцев и Хуанторена

Волейболистите от националния тим на България ще имат късмет за малко по-добре представянето на идния шампионат в Група 10 от Лигата на нациите в Осака (Япония). Причината е, че един от любимците на шампионата - олимпийският вицешампион Италия, ще бъде без огромните си звезди Иван Зайцев и Османи Хуанторена.

Селекционерът на " Скуадра адзура " Джанлоренцо Бленджини е решил да даде отмора на двете си звезди, които играха в първите два уикенда, както и на либерото Масимо Колачи. Те ще бъдат сменени надлежно от Джулио Саби, Филипо Ланца и Фабио Балазо.

Бленджини е направил още три промени в състава си спрямо шампионата в Група 7 в аржентинския град Сан Хуан, който приключи тази нощ. Наставникът на " адзурите " е оставил отвън отбора разпределителя Микеле Баранович, центърът Енрико Диамантини и посрещачът Олег Антонов и е извикал Лука Спирито, Давиде Канделаро и Габриеле Маруоти.

Италия ще стартира присъединяване си в Япония против международния първенец Полша, който към момента не е ясно в какъв състав ще бъде. Срещата е в петък (8 юни) от 09,40 часа българско време. След това " Скуадра адзура " ще играе против България в събота (9 юни) от 06,40 часа, а в неделя (10 юни) ще излезе против домакините от Япония от 08,40 часа.  Аржентина със страхотна първа победа над Италия в Лигата на нациите (видео + снимки)
Съставът на Италия за шампионата в Група 10 от Лигата на нациите в Осака (Япония):

Разпределители:
Симоне Джианели
Лука Спирито

Нападатели:
Филипо Ланца
Габриеле Маруоти
Габриеле Нели
Симоне Пароди
Луиджи Рандацо
Джулио Саби

Центрове:
Симоне Анцани
Давиде Канделаро
Енрико Честер
Даниеле Мацоне

Либера:
Фабио Балазо
Салваторе Росини.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР