Волейболистите от националния отбор на България ще гонят втора победа

...
Волейболистите от националния отбор на България ще гонят втора победа
Коментари Харесай

България гони втора победа на Световното срещу Пуерто Рико

Волейболистите от националния тим на България ще гонят втора победа на Световното състезание, на което сме съдомакини с Италия. Момчетата на селекционера Пламен Константинов излизат против Пуерто Рико в третия си мач от предварителна Група D. Срещата е довечера от 20,30 часа в зала " Конгресна " на Двореца на културата и спорта във Варна.

След като не съумяха да победят мощния отбор на Иран нощес, през днешния ден " лъвовете " ще би трябвало да създадат всичко допустимо, с цел да завоюват против непретенциозния тим на Пуерто Рико. По този метод България значително ще си обезпечи класиране за идната фаза на шампионата на планетата, откакто в последните си дуели в групата ще играе против Куба и настоящия международен първенец Полша.
" Полска вълна " заля Варна: Полша - Пуерто Рико 3:0+20

От друга страна тимът на Пуерто Рико към този момент е с две загуби на Мондиал 2018 - 0:3 от Иран и 0:3 от " Дружина полска ", и на процедура се лиши от шансове за продължение напред. Въпреки това, пуерториканците ще дадат сигурно най-хубавото от себе си, с цел да затруднят " трикольорите ". Най-голямата звезда на отбора е Морис Торес, който през последните години играе в клубове от Италия, Франция и Полша.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР