Волейболистите на Левски надиграха ЦСКА с 3:2 гейма във вечното

...
Волейболистите на Левски надиграха ЦСКА с 3:2 гейма във вечното
Коментари Харесай

Андрей Жеков: Можем да правим големи неща и го показахме в последните две части

Волейболистите на Левски надиграха ЦСКА с 3:2 гейма във " безконечното " дерби от 8-ия кръг на първата осмица в Суперлигата. Старши треньорът на " сините " Андрей Жеков съобщи, че тимът му е играл напрегнат и за това се е стигнало до петгеймов мач.

" Беше потребно да изиграем мача по този метод. Нивото на игра в първите три гейма не беше по никакъв начин неприятно. Отборът на ЦСКА се оправи сносно и съумя да ни затрудни. Също по този начин при нас имаше едно напрежение. Имаме стойностен състав и качества и ни тежи, когато не побеждаваме. Нямахме опция да изиграем всички мачове, а в този момент играем през три дни. Отборът е нов и към момента се образува тази химия сред състезателите, заварка и образуване на тим като цяло ".

" Смятам, че повода за петгеймовия мач е играта напрегнат. Сякаш носихме някакъв товар на раменете си, което може би в четвъртия гейм към този момент падна и ни олекна. Казахме си към този момент би трябвало да играем. Можем да вършим огромни неща и го показахме в четвъртия и петия гейм ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР